Tuesday, 26 August 2014

annonsen som du har

Att ta sig därifrån till här

Du har tillbringat mycket tid på att skapa en online-närvaro. Du har virusskydd och kanske en brandvägg för att skydda säkerheten för ditt system, du ligger ett webbhotell för att hantera din närvaro på nätet, då du definiera riktningen på din webbplats och arbetet med att utveckla ett utseende som är tilltalande och ett format som är lätt att navigera.

Du kanske tror att efter allt detta planering och förberedelser ditt arbete skulle göras, eller hur? Tja om du säljer varor eller tjänster, du behöver kunder. Om du har en tegel och murbruk butik kanske du redan har värdefulla kunder, men användarvänlighet i online shopping gör en global marknad ett attraktivt tillägg till en redan framgångsrikt företag.

Du kan skicka in din webbplats uppgifter till sökmotorer och delta i en mängd olika länk utbytesprogram, men det ändå inte skulle vara tillräckligt.

Många online-företag köper en serie annonser mottagliga webbplatser. Dessa annonser köra ytterligare kunder till närstående webbplatser som gör reklam på nätet så värdefullt.

Reklam: Vart tog den vägen?

Vad händer om du tillbringar reklam dollar som ger någon möjlighet för potentiella kunder att reagera?

Du kanske inte tror att något sådant här händer, men det är faktiskt en mycket vanlig företeelse. Du förstår, uppdateringar Internet site är en viktig funktion för korrekt underhåll och webbplats förbättring. Om en webbplats ser alltid samma, tenderar ett media mättad samhället att bli lite ho hum varför sajter uppdaterar ständigt både innehåll och design.

Att hitta den felande länken

Det är där din svårighet startar. När site design förändringar, ibland annonser som redan har betalat för misstag elimineras från platsen. Du betalat för reklam, du förväntar dig reklam, men det är svårt att hänga med varje webbplats som kommer att visa din annons.

Många web savvy webbplatsägare upptäcker värdet av länkkontrollen programvara som korrekt spår fortsatt användning av förbetalda reklam eller länk utbyte.

A Matter of Time och Revenue

Anledningen en länk checker är så viktigt är att det kan ge dig råd om ett utlovat länken bryts. En länk checker sparar tid och potentiella förlorade intäkter. En länk checker är den perfekta mekanism för att tillhandahålla ansvars på annonsen som du har all rätt att förvänta sig.

Utan länk checker programvara många web företagare befinner sig kontrollera länkarna jämna mellanrum för att se om de fortfarande är aktiva. Det finns även de som aldrig ge det en tanke och kan gå miste om ett betydligt den nedersta raden i sin webbaserade företag.

Link Checker: Användarvänlighet

Link checker programvara kan du hämta alla länkar som du behöver för att kontrollera och det kommer att göra en grundlig kontroll på begäran. Utformningen av en länk checker gör den användarvänlig och heltäckande i sina slutsatser.

Genom att använda länk checker programvara kan du minimera missat reklam och maximera inkomstpotential.

No comments:

Post a Comment