Tuesday, 26 August 2014

Word sidor är nästa

Med Internet fortfarande i sin linda, det finns alltid nästa stora grej när det kommer till reklam. Den första var e-postmarknadsföring, har de människor som startade e-postmarknadsföring i början gjorts och kommer att fortsätta att göra massor av pengar. Om det görs på rätt sätt utan spam och med en välriktad lista, länge du har en fast produkt, kommer e postreklam att göra dig massor av pengar.

Sedan kom "pop up" och enligt min åsikt som inte var bra för någon. Popup-fönster är irriterande även om du klickar på dem då och då, är de fortfarande irriterande. Det är ungefär som när du flyttar från ditt hem som du måste hantera allt i ditt hus, oavsett om du flyttar den för att ta med dig, eller om du kommer att kasta ut, måste det hanteras. Popup-annonser måste hanteras.


Snabbspolning framåt förbi alla de uppenbara sätten pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah att annonsera på nätet. Nu kommer vi till pixel vurm, och det är nästa stora grej. Några av de bästa pengar att göra berättelser är den enklaste, vem skulle någonsin trodde att folk ville ha en gul papperslapp med klibbiga grejer på ryggen? Killen som startade The Million Dollar Home Page var en 21-årig högskolestudent som gjorde en miljon dollar på mindre än 6 månader. Reklam dollar kommer alltid att vara en del av e-handel. Webbplatser kan inte vara lönsamt om gratis reklam och sökmotor trafik endast. Du måste ha en realistisk reklambudget som kommer att gå så långt det bara går.


Nu till en variant av pixelsidor. Word sidor är nästa stora grej. Word sidor använder ord istället för bilder som är en betydligt mer målinriktad form av reklam. När du läser ett ord ditt sinne översätter den till en bild, när du ser en bild ditt sinne översätter det till ord sedan tillbaka till en bild, som tar bara lite längre tid. Det är därför de enklaste annonserna fungerar fortfarande, "Hur man ..., Act Now,,, osv osv Word sidor erbjuder också många av valuta för pengarna, de sidor som har ett visst tema har en lojal följande, vilket innebär återkommande besökare . Lägg till de människor som köpt ett ord tillsammans med webbplatsen är kraftigt marknadsförs av webmaster, det är förmodligen den bästa $ 100 som du kan spendera på reklam. En enkel regel på internet är att du har att spendera pengar för att tjäna pengar, ordet sida reklam du köper en gång och det är där för alltid eller till dess att avtalet löper ut.

Hitta ett ord sidan om din nis

No comments:

Post a Comment