Tuesday, 26 August 2014

om reklambranschen själv

Jag tror att de flesta av er har hört talas om Million Dollar Homepage och det är framgångssaga. Den webbplats ägare Alex Tew tjänade en miljon dollar i en dramatiskt kort tid och förde allmänhetens uppmärksamhet över hela världen genom att sälja pixlar på sin webbplats. Dock verkar det som om pixel vurm varade inte länge efterapningar av pixel reklam idén var mestadels inte bra, särskilt de senare som ibland slutade sin webbplats utan en pixel såld.

       När man talar om marknadsföringsstrategier bör pixel reklam vara på kort sikt kategori eftersom nyfikenhet människor inte länge på en smal tråd. Alex Tew var smart att ha märkt detta och det är därför han begränsat antalet bildpunkter på en miljon. Detta är inte att ignorera den stora efterfrågan ute men för att generera en ännu högre trafik medan bildpunkter är begränsade i utbudet.

       The Million Dollar Homepage genererat en enorm trafik främst på grund av massmedia, oavsett de internationella ettor eller lokala sådana, som är törstig att hitta några fantastiska eller galna idéer som verkligen fungerar. Människor är alltid nyfiken på nyheter relaterade till att tjäna lätta pengar eller bli miljonär när alla arbetar hårt i samhället för pengarna. I ett annat ord, gör denna nyheten människor tänker ut ur det vanliga sättet. Faktum Tew s hela idén med webbplatsens domännamn bara träffa målet. När människor tittar på annonserna, annonserna har sitt värde.

       Även om pixel reklam är förmodligen out-of-date, det finns fortfarande några innovativa marknadsföringsstrategier från Million Dollar Homepage att webbdesigners värda en referens.

       Eftersom varje sida på webbplatsen handlar om reklambranschen själv, alla besökare på webbplatsen har en gemensam intention - att prova dessa extremt små pixel länkar och se vad det handlar om. I resultat annonserna ägare får en stor mängd kvalitet trafik, vilket andra typer webbaserade annonser sällan.

       En annan sak att notera är om priset på en produkt. Ett högre pris satt för din produkt är inte en skrämmande monster som driver dina kunder bort om den används på ett lämpligt sätt. Ta bara en titt Million Dollar Homepage om du inte och du kommer att förstå hur liten är hundra pixlar. Det är bara tillräckligt för att sätta en karaktär av en roman i den. Men i själva verket är värdena för annonserna är längre än vad du faktiskt kan se när värdet på annonserna själva skapar en hög kommersiell status för ägarna pixel. Detta är en av de framgångsrika användningsområden av pengar i sig att generera transaktioner under de senaste dagarna.

No comments:

Post a Comment